Content activatie

Idee, actie en resultaat. Drie onderdelen die volgens ons precies vertellen hoe je als bedrijf vrienden maakt. Natuurlijk is er iéts meer nodig om jouw doelgroep in beweging te brengen. En ze te verleiden om te kiezen voor jouw bedrijf. Want dát is uiteindelijk activatie.

Benieuwd hoe je jouw doelgroep kunt activeren? welkom@brightqontent.nl

Je doelgroep bewegen

Met content activatie creëer je online contactmomenten die impact hebben op de merkbeleving

In navolging van de strategie en creatie moet het geheel worden geactiveerd. Doormiddel van het creatief verwerken van de content kunnen we jouw doelgroep aanspreken en aanzetten tot actie. Zoeken waar de mensen zich bevinden en wat ze beweegt, wij zorgen dat jouw boodschap zal aanspreken, soms uitdagend, soms formeel, alles voor het gewenste resultaat. De content is het middel, het activeren het resultaat. Dit kan op zowel jouw website dan wel op social media, de content blijft de basis.

Ideale mix

Samen met jou kijken we naar de doelgroep die je wilt bereiken en kiezen daarbij de juiste kanalen om je activatie-boodschap van zowel offline als online te verkondigingen. Via deze kanalen laat je één boodschap op verschillende plekken terugkomen, waardoor de interactie met jouw doelgroep wordt vergroot. Uiteindelijk zullen we middels de content distributie de content wegzetten via verschillende kanalen in de juiste formaten en tone of voice.

1

Relevantie

2

Doelgroep

3

Plaatsing

4

Creatie

5

Analyse

Cases

Samen aan een nieuw project beginnen?

Laat wat van je horen, zien we je snel!

Binnen BrightQontent werken we gezamenlijk met elkaar om het beste resultaat voor de ondernemer te bereiken. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Hierdoor specialiseren wij ons in meerdere takken. Gezamenlijk kunnen wij dag in dag uit nog beter worden!