Content Creatie

Content, content marketing en content creatie worden vaak door elkaar gehaald, terwijl het verschillende begrippen zijn. Content creatie is het produceren van alle communicatieboodschappen. Dit kan een video zijn, maar net zo goed een infographic, slideshow, Instagram bericht of Facebook-poll.

Doeltreffende content

Content staat voor inhoud waarde geven. Maar dit wil niet zeggen dat alle content inhoudelijk en effectief is. In het moderne leven worden we continu geconfronteerd met content. Door goede en effectieve content creatie zorg je ervoor dat jouw content echt doet wat het zou moeten doen. Namelijk: jouw doelgroep activeren! Wij creëren de content en geven het vervolgens waarde afhankelijk van het platform.

It’s all about content

Wij creëren verschillende vormen van content. Hier een greep uit de belangrijkste:
1

Video content

Bewegend beeld is niet meer weg te denken uit de huidige communicatie. Of het nu gaat om een interview, een sfeerimpressie, social gif of Instagram story: wij maken het voor jullie.
2

Infographic

Met behulp van tekeningen of illustraties een boodschap zo duidelijk mogelijk over te brengen. Wij vertalen jouw boodschap naar een visueel aantrekkelijk verhaal.
3

Fotografie

Stockfoto's zijn uit. Echte fotografie is in! Wij fotograferen voor bedrijven die online de beste indruk willen maken. Uitstralen waar je voor staat. Daar steek je de concurrentie de loef mee af en laat je de klant zien wie je bent.
4

Social Content

Visual social content wat speciaal en alleen bestemd is voor social media. Wij ontwikkelen content in de juiste formaten met de juiste tone of voice. Denk bijvoorbeeld aan een video die op de juiste lengte is met de spanningsboog voor jouw doelgroep.
5

Poll

Benieuwd wat jouw fans of doelgroep van jouw bedrijf vinden. Wij ontwikkelen een geheel visueel aantrekkelijke poll of quiz. Wel zo fijn om te weten hoe men over jouw als bedrijf en ondernemer denkt.
6

Case studies

Dit is een document van maximaal twee pagina’s lang, of een video van rond de 1,5 minuut. In de ik- of wij-vorm geschreven, want het gaat over een eigen klant-case. Liefst aangevuld met referenties van je klant. Een case study dient als showcase materiaal naar je potentiële klanten.
Kwaliteit in content maakt al verschil

Content is de basis van een succesvolle strategie, de activatie is het vervolg.

Wat we al hebben gedaan

Samen aan een nieuw project beginnen?

Laat wat van je horen, zien we je snel!

Binnen BrightQontent werken we gezamenlijk met elkaar om het beste resultaat voor de ondernemer te bereiken. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Hierdoor specialiseren wij ons in meerdere takken. Gezamenlijk kunnen wij dag in dag uit nog beter worden!