fbpx
BrightQontent - Pizza

Pizza!

Wat is er toepasselijker dan een kennismaking tijdens een pizzasessie? Een middagje inhoudelijk brainstormen over creatieve content voor jouw onderneming?  Zin in? Neem contact met ons op!

De klant.

Briefing.

Vers uit eigen oven.

Bij Bakker Jaap, de ambachtelijke familiebakkerij uit Delft, kun je zeven dagen per week terecht voor vers brood, zoete lekkernijen en andere bijzondere specialiteiten. Ze zijn gevestigd aan de sfeervolle Wijnhaven in het historische centrum van Delft. In de winkel bakken ze iedere dag verse producten en leveren ze brood aan verscheidene ondernemingen. 

Brightqontent is door Bakker Jaap gevraagd om meer engagement en bereik te verzorgen op hun Instagram kanaal. Relevante bezoekers en volgers zijn hierin key. Het doel: Meer lokale klanten trekken naar de winkel!

Toegepast: / SOCIAL MEDIA / VIDEOCONTENT

Social Media

Bakker Jaap heeft ons gevraagd om voor meer engagement en bereik te zorgen. BrightQontent heeft ervoor gezorgt dat de engagement in de desbetreffende doelgroep omhoog is gegaan!

Instagram Grid

Instagram statistieken

Advertentie sets

Meer relevante bezoekers!

Voor Bakker Jaap hebben wij content geschoten wat aansluit bij zijn wensen. Daarnaast monitoren wij het verkeer naar de desbetreffende social media kanalen.  

Meer weten?

Ook zo'n tof project in gedachten? Laat wat van je horen!