Lampidee

Inspireren en fascineren met de lampen van Lampidee

Lampidee is de verlichtingsspecialist en lampenwinkel op het gebied van binnenverlichting. Lampidee heeft ondertussen 4 lampenwinkels in de regio Utrecht, Rotterdam en Breda. Aan ons is de vraag gesteld om online consistent beter zichtbaar te zijn onder de ideale doelgroep. Dit hebben we gedaan door gebruik te maken van kwalitatieve content en ultieme merkbeleving. Door producten uit te lichten en toe te lichten door de specialisten zelf creëerde we laagdrempeligheid en verbinding.

Opdrachtgever
Lampidee
Doel
Consistent zichtbaar met kwalitatieve content
Toegepast
Social media beheer / Fotografie / Videografie / Social selling
Image

lampenspecialist, waar kennis, service en kwaliteit de standaard is

Door gebruik te maken van het personeel van Lampidee als gezicht van het merk hebben we een Coolblue effect gerealiseerd. Mensen voelen een connectie met het merk Lampidee omdat we geen gebruik maken van acteurs. Tevens dienen de kanalen van Lampidee als inspiratiebron voor de shoppers om zo ook waarde te leveren als specialist.

Consistente zichtbare merkbeleving

Met aansprekende content de doelgroep aanspreken en inspireren

Community laten groeien
Doormiddel van gebruik te maken van aantrekkelijke content die aanzet tot engegament.
Doelgroep zoeken
Met behulp van nieuwe doelstelling de doelgroep te bereiken en van online naar offline te trekken.
Interactie
Door vaak het gesprek op te zoeken binden we een vaste groep mensen aan onze fanbase.

Inspireren, amuseren en aanzetten tot actie

Door vaak inhoudelijke berichten te plaatsen en de doelgroep optimaal te bedienen hebben we een fanbase gecreëerd. Door ook regelmatig verschillende acties op te zetten hebben we een gun factor gerealiseerd die mensen associëren met het merk Lampidee.

Image
Image
Image

Groei samen met jouw content partner

Ook samen groeien net zoals Lampidee? Vraag een vrijblijvende social media analyse aan. In deze analyse gaan we kijken waar voor jou merk de kansen liggen op het gebied van social media.