fbpx
BrightQontent - Pizza

Pizza!

Wat is er toepasselijker dan een kennismaking tijdens een pizzasessie? Een middagje inhoudelijk brainstormen over creatieve content voor jouw onderneming?  Zin in? Neem contact met ons op!

De klant.

Briefing.

Tijd voor een feestje?

Rozema Verhuur B.V. is al meer dan halve eeuw thuis op het gebied van verhuur party- en horecabenodigdheden. 60 Jaar is een behoorlijk lange tijd, die je alleen overbrugt door een constante aandacht voor innovatie en de klant.


Brightqontent is door Rozema Verhuur gevraagd om meer engagement en bereik te verzorgen op Social Media. In het bijzonder Facebook & Instagram.  Rozema Verhuur wilt relevante bezoekers en volgers die voor online conversie zorgen. Wij creeerde passende videocontent die uit het oog springt binnen de tijdlijn van de volger!

Toegepast: / SOCIAL MEDIA / VIDEOCONTENT /

Social Media Huisstijl

Brightqontent is door Rozema Verhuur gevraagd om meer engagement en bereik te verzorgen op Social Media. In het bijzonder Facebook & Instagram.  Rozema Verhuur wilt relevante bezoekers en volgers die voor online conversie zorgen. Wij creeerde passende videocontent die uit het oog springt binnen de tijdlijn van de volger. Ook hebben wij een social media huisstijl toegepast die beter past bij deze tijd.

Instagram Grid

Instagram Stories

Meer relevante bezoekers!

Voor Rozema Verhuur hebben wij videocontent geschoten wat  converterend werkt op Social Media.

Meer weten?

Ook zo'n tof project in gedachten? Laat wat van je horen!