De klant

MK The Subsidy Community is een jong en snelgroeiend adviesbureau gespecialiseerd in subsidieverwerving voor innovatieve technologiebedrijven. Hieronder vallen start-ups, scale-ups, bedrijven in het MKB en gevestigde multinationals. Naast de welbekende WBSO vraagt MK The Subsidy Community alle beschikbare subsidies aan binnen de thema’s Techniek & Innovatie, Duurzaamheid, Internationaal ondernemen en Opleiding & Training.

Brightqontent is door MK The Subsidy Community gevraagd om meer engagement en bereik te verzorgen op hun social media kanalen. Dit wordt ondersteunt door contentcreatie & advertising. Relevante bezoekers en volgers zijn hierin key. Het doel: Meer start-ups & scale-ups kennis laten maken met de mogelijkheden die MK The Subsidy Community biedt!

Project

MK sterker online positioneren en lead generatie

Klant

MK The Subsidy Community

Toegepast

Social Advertising, Social Media Management, Video Content, Content Creatie, Lead Generatie

https://www.youtube.com/watch?v=4hHuY1HX7i4&feature=youtu.be

Video Content

Voor MK hebben wij twee video’s gemaakt in navolging van de storytelling. Flitsende en begrijpbare video’s die passen bij een jong en hip bedrijf.

Social Media

BrightQontent verzorgt voor MK The Subsidy Community alle social media kanalen. Ook hebben wij een social media huisstijl ontworpen die aansluit bij het jonge & groeiende adviesbureau!

Samen aan een nieuw project beginnen?

Laat wat van je horen, zien we je snel!

Binnen BrightQontent werken we gezamenlijk met elkaar om het beste resultaat voor de ondernemer te bereiken. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Hierdoor specialiseren wij ons in meerdere takken. Gezamenlijk kunnen wij dag in dag uit nog beter worden!