Social Media Management

Met onze verschillende social media marketing diensten zorgen wij dat je van volgers business maakt. Wij maken social media marketing pragmatisch en resultaatgericht. Met de verschillende social media diensten die wij bieden, zijn wij in staat om jouw social media team op afstand te zijn of je partner in crime in het creëren van thought leadership in een jouw branche.

  • Altijd de controle over de berichten en statistieken
  • Schakel snel met jouw eigen social media manager
  • Elk kwartaal content creatie
  • Social advertising
  • Wij plaatsen berichten voor jou
  • Lead campagnes
Contentdag

Elk kwartaal een volledige dag ingericht om content te schieten!

Social Media Huisstijl

Alles in de look and feel van jouw bedrijf.

Maandelijkse rapportage

Elke maand de voortgang inzichtelijk middels een social rapportage.

Content kalender

Elke maand stellen we samen een contentkalender op.

Berichten plaatsen

Geen tijd? Geen probleem, wij bedenken en plaatsen voor jou social media berichten.

Advertising

Meer leads, meer klanten en meer omzet uit social media.

Grip op je eigen content

Binnen de content kalender van BrightQontent met ingebouwde feedback workflow werken we efficiënter samen met jouw team. Wij sturen jou een preview van de social media berichten waarbij je direct feedback kunt geven, zonder dat je hiervoor moet inloggen. Tevens is het mogelijk ook zelf berichten toe te voegen aan de kalender.

Geen tijd voor social media?

Laat ons je social media accounts beheren zodat jij altijd en overal de dialoog aan kunt gaan met je doelgroep op de plek waar zij online het meeste tijd doorbrengen: op Social Media!

Klanten binden

Het opbouwen van sterke relaties is tegenwoordig erg belangrijk. Het helpt je om je betrokkenheid op sociale media te vergroten. Wij zullen jou helpen om betrokkenheid te krijgen om een relatie met jouw doelgroep op te bouwen.

Bereik vergroten

Het uitbreiden van je volgers op social media zal je zeker helpen mond-tot-mondreclame en referenties te verbeteren. We zorgen ervoor dat jouw volgers overeenkomen met de demografie, interesses en gedragingen van jouw typische klanten.

Goed vindbaar

Social media is een geweldige manier om het verkeer naar jouw website en app te vergroten. Dit heeft direct invloed op leads en verkopen. We zullen ons richten op de ontwikkeling van campagnes voor sociale media die voor meer verkeer naar jouw website leiden.

Samen aan een nieuw project beginnen?

Laat wat van je horen, zien we je snel!

Binnen BrightQontent werken we gezamenlijk met elkaar om het beste resultaat voor de ondernemer te bereiken. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Hierdoor specialiseren wij ons in meerdere takken. Gezamenlijk kunnen wij dag in dag uit nog beter worden!