https://www.youtube.com/watch?v=hh4RRG02TK0

Video content.

Bedrijfsfilm / Aftermovie / Social Media video / Promotiefilm / Dronevideo / Vacaturefilm / Online (branded) content / B2B- & casevideo / Documentaires /

De voordelen van video content

Trek de aandacht

Een video is iets waar emotie en beleving kan brengen voor de ontvanger. Meteen oproepen tot handelen is meteen gemaakt en enthousiasme is te proeven middels presentatie. Wij weten de video zo in te richten dat het snel en dynamisch blijft, waarin de spanningsboog behouden blijft.

Verhoog conversie op je website

Als je eenmaal elke kijker naar jouw promotievideo hebt weten te trekken, kun je effectieve call-to-actions in de video verwerken. Plaats simpelweg een call-to-action die jouw kijkers vertelt om op een link te klikken die leidt naar de landingspagina van jouw website.

Verander kijkers in klanten

Als je meer website verkeer binnenhaalt, betekent dit dat je video vaker zal opduiken op de verschillende sociale media. Hierdoor zouden kijkers kunnen worden omgezet in potentiële klanten of kopers. Middels een call-to-action in de video kan er worden opgeroepen tot een actie.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van video content?

Content die opvalt, blijft plakken én gedeeld wordt

De vraag naar video content neemt toe. Online – en dan vooral op social media. Mensen hebben behoefte aan meer dan alleen ‘plaatjes kijken’. Daar zijn we ons bij BrightQontent allang bewust van. Wij produceren video content dat scoort op social media en daarbuiten.

Geen video is hetzelfde, elke video geeft weer een ander gevoel of beleving. Wij houden van deze artistieke vrijheid waarin we kunnen maken wat het meest natuurlijke overkomt. Wij proberen zo dicht mogelijk bij het gevoel van jouw bedrijf te blijven, want alleen daar kunnen we de doelgroep raken.

We're operating in a world where one good video can lead to a massive social following

Mike Henry

Samen aan een nieuw project beginnen?

Laat wat van je horen, zien we je snel!

Binnen BrightQontent werken we gezamenlijk met elkaar om het beste resultaat voor de ondernemer te bereiken. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Hierdoor specialiseren wij ons in meerdere takken. Gezamenlijk kunnen wij dag in dag uit nog beter worden!