Ontdek hoe social media voor jou gaat werken

Zodat je een keer écht bereik en resultaat gaat realiseren

Als je heel eerlijk bent naar jezelf...

Valentijn Smit

Founder & Head of Content BrightQontent

Maar laten we heel eerlijk zijn

…dit zijn jouw keuzes. Jij kiest er als ondernemer voor de moeilijke weg te bewandelen, welke vol zit met hobbels en obstakels die jou alleen maar tegenhouden.

Je weet dat social media een onmisbaar ingrediënt is in het online visitekaartje van jouw bedrijf.

De stap om iemand aan te nemen op deze, ingewikkeld in te vullen, functie gaat ook niet over één nacht ijs. Het piekeren en overwegen is de beslissing niet waard en vervolgens blijft het weer liggen.

Maar wees eens eerlijk, gun jij jezelf en het bedrijf niet een beter online aanzicht? Social media kanalen waar jij en je medewerkers trots op zijn. Op deze manier zullen er sneller berichten gedeeld en gezien worden. Deze vallen dan ook weer op onder jouw klant.

Daarom is Social media uitbesteden de oplossing! Je huurt een aantal slimme koppen in die dag en nacht te vinden zijn op social media. Jij kan weer rustig slapen en Anita van de receptie kan weer doen waar ze goed in is, klinkt goed toch?

Stel je eens voor..

Dat je wekelijks contact hebt met iemand die volledig snapt hoe jouw bedrijf werkt en daar ook nog sterke teksten, foto’s en video’s bij kan maken;

Dat je social media naar een hoger niveau wordt getild en jij in plaats van “daar zijn we nog mee bezig” kan zeggen, “Kijk anders op onze social media daar zie je exact wie we zijn en wat we doen’’;

Dat je daardoor de hoofdpijn wordt bespaard van het invullen van een functie, waarbij je stiekem ook wel weet dat je niet weet waar diegene aan moet voldoen;

Dat je een marketingexpert op afstand hebt, bij wie je altijd informatie kunt inwinnen over nieuwe ontwikkelingen binnen social media;

Dat jij weer zo trots als een pauw kan zijn op je online kanalen;

Dat je social media ineens gaat werken als funnel die je nieuwe klanten, bezoekers en omzet oplevert.

De waarheid is echter anders

want veel ondernemers nemen deze stap niet en stagneren daarmee de groei van hun bedrijf!

En dat is zonde, want waarom blijf je jezelf aan dezelfde steen stoten, dat doen alleen ....

…En dat is niet omdat ze het niet willen of durven, ze nemen de laatste stap gewoon niet.

65% van de bedrijven in Nederland maken gebruik van social media, hoor jij bij deze vooruitstrevende bedrijven of ben jij de 35% die de knoop maar niet wil doorhakken?

We leven in 2023, de tijden van mond tot mond reclame en de gouden gids zijn nu echt voorbij. Social media laat je voorop lopen in de strijd om bereik en aandacht.

De reden waarom ondernemers deze stap niet nemen is omdat ze geen actie ondernemen, ze maken geen gebruik van de unieke kansen die er op hun pad komen.

We blijven liever in onze comfortzone en blijven onze oude bedrijfsstrategie aanhouden. Prima, maar je weet als geen ander hoe snel je weer achter de feiten aanloopt.

Wat als we je vertellen dat als we gaan samenwerken, jij en je bedrijf een enorme groei zullen doormaken. Zou je deze kans dan aangrijpen?

Wij zijn BrightQontent!

jouw gids die je de bomen door het bos weer laat zien

We zorgen dat je bedrijf meer in de online etalage komt te staan! Klanten gaan je beter zien en gaan over je praten. Jouw bedrijf snapt ineens hoe social media werkt en valt op!

Wij werken al jaren voor verschillende bedrijven die dezelfde uitdagingen hebben als jij met je bedrijf. Want laten we eerlijk zijn: elk bedrijf kent dezelfde uitdagingen. De strategie, aanpak en activatie maken het verschil.

Wij dienen als een soort verlengstuk van je bedrijf, als een soort Yoda begeleiden we je door het onbekende bos wat social media en online marketing heet.

150+ bedrijven kozen voor een avontuur met BrightQontent

Door ons jouw social media te laten beheren houd jij ineens weer bakken van tijd over.

Deze tijd kan je bijvoorbeeld weer besteden aan het finetunen van je product of dienst, of Gerda van de administratie eens goed observeren om te zien hoe declarabel ze eigenlijk is. 🙂

Ineens is jouw bedrijf toonaangevend binnen je branche en ben je regelmatig gesprekstof omdat je dat bedrijf bent “dat het wel snapt op social media.”

Wat als wij je vertellen dat je ineens verrassend veel resultaten gaat boeken...

…en snapt waar de online wereld allemaal om draait. Je gaat de strategie beter begrijpen en zij aan zij sturen wij jouw stuurloze schip weer in een duidelijke koers richting     

! Klinkt goed toch?

Hoe wij jou weer online relevant gaan maken

Zorgen dat jij niet eens in de zoveel tijd voorbijkomt en krijgt te horen: “joh, jij bent er ook nog?”, maar: “Zo, gaat lekker hè met de business!”

Samen gaan we flink en doorgrondig door je huidige aanpak, de dingen die je ergens ooit hebt gelezen en hebt toegepast en halen het door de bullshit filter.

We bepalen samen een strategie die als warme kauwgom onder je schoen blijft plakken, mensen kunnen niet om je heen.

Welk kanaal is nu relevant voor jouw doelgroep en welke mensen kijken er naar jouw content? We kruipen in het hoofd van je ideale klant, wat drijft ze om een aankoop te doen en wat vinden ze belangrijk?

Zitten die mensen wel op mij te wachten met mijn boodschap? Jij bent authentiek op de manier hoe je dingen aanpakt, mensen kiezen bewust voor je, anders zijn ze niet jouw klant. Leer te luisteren naar intuïtie en ga voor je authentieke waarden.

We creëren samen een killer contentstrategie waarin we bepalen via welke kanalen we welke vormen van content de wereld in gaan sturen

Ik hoor je zeggen: “Maar dan moet ik dat allemaal zelf gaan uitvogelen”. Nee, wij beheren je kanalen van A tot Z. Wij posten, optimaliseren en adverteren desnoods jouw berichten. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker 😉

Als laatste zijn we jouw partner in crime! Je kan ons altijd bereiken als er vragen zijn op het gebied van online marketing. Zit je met je handen in het haar en heb je niet de kennis binnen handbereik? We zijn op één klik op je telefoon van je vandaan; gewoon doen.

Tijdelijke actie!

Nieuwe opdrachtgevers krijgen een

strategiesessie t.w.v. €499

In deze 2 uur durende sessie gaan we je volledige online strategie onder de loep nemen. We zoeken uit waar je doelgroep echt op zit te wachten en met welke vormen van content we dit gaan visualiseren.

Voor een beperkt aantal nieuwe opdrachtgevers stellen we deze must have optie ter beschikking. Maar wacht niet te lang, want we hebben nog..

plekken beschikbaar

Waarom we dit doen?

Simpel…

We willen voor iedereen dat social media een tool is die ze gaan begrijpen. Maak van de torenhoge drempels weer een gladgestreken tafellaken. Dit gaat jou echt verder helpen in je business.

Daarom ontvang je tijdelijk de strategiesessie van €499,- GRATIS

Wacht niet te lang want deze actie is tijdelijk en zal een beperkte tijd beschikbaar blijven.

Als het aanbod vervalt zal dit los moeten worden afgenomen bij een nieuwe samenwerking.

Jouw investering

Starter

€345,-

per maand

Ondernemer

€682,-

per maand

Boss

€990,-

per maand

Ons doel is om elk bedrijf kennis te laten maken met social media of om hun social media naar het volgende niveau te tillen. Zo hebben we voor elk bedrijf een passend pakket.

Kraak samen met ons de code voor jouw social media kanalen en behaal samen met ons resultaten om trots op te zijn!

Neem het aan van onze klanten

Harisson Dos Santos

CEO Schiller Waterbike Nederland

Michel Molenaar

Projectleider Batenburg Bouw & Ontwikkeling

Harisson Dos Santos

CEO Schiller Waterbike Nederland

Michel Molenaar

Projectleider Batenburg Bouw & Ontwikkeling

Is dit wel iets voor mijn bedrijf?

Uiteindelijk weten we beide dat je een bedrijf hebt wat social media nodig heeft om op te vallen tussen de massa van concurrenten. Alleen hoe je dit gaat doen, met welke ideeën en waar je de tijd vandaan moet halen weet je niet. Daarom is de uitkomst om het uit te besteden aan BrightQontent dé oplossing

Je weet dat een fulltime medewerker aannemen te voorbarig is en deze persoon nooit alle competenties in huis heeft die jij zoekt. Een bureau heeft daarentegen verschillende expertises waarin je direct een kenniscentrum van slimme koppen tot je beschikking krijgt.

Je twijfelt nog of je het wel of niet wil gaan doen, want je bent een slimme ondernemer die keuzes afweegt. Prima, daarom bieden wij ook 3 contractvrije maanden aan, waarin we na deze 3 maanden de samenwerking doorzetten of elkaar de hand schudden.

Het is ook prima als je het zelf blijft doen (of Anita van de receptie), maar wij begrijpen beiden dat je daar de wedstrijd niet mee gaat winnen 😉

Trots op onze

Resultaten

Getting the job done op 

TikTok en Instagram Reels

Authentieke content van hoogwaardige kwaliteit

Let the numbers speak for themselves

We begrijpen dat je nog wat vragen hebt

Onze pakketten zijn zo samengesteld dat we ze voor verschillende
fases in jouw bedrijf kunnen inzetten. Zitten niet al je wensen in het
pakket? Neem dan contact met ons op met een samenwerking op
maat

Aan de hand van een kennismakingsgesprek kunnen we kijken of we
een match zijn. We willen bekijken of wij in het stadium waarin jij je
bevind kunnen verder helpen. Vervolgens kunnen we een fysieke
meeting bij ons op kantoor inplannen om de details te bespreken.

Nee, we hanteren een minimale proefperiode van 3 maanden. Na
deze 3 maanden kun je er voor kiezen om een 6 of 12 maanden contract af te nemen. Na afloop gaat deze over in een contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 2 maanden.

Nee, dit is alleen mogelijk in overleg met onze social media manager. Dit heeft te maken met een bepaalde strategie waaraan we ons vasthouden. Mocht jij of jouw collega hier tussendoor posten, dan kan dit de strategie verstoren.

Wij maken gebruik van onze eigen online omgeving waarin we samenwerken met jou als klant. In deze omgeving kun je zien welke berichten er online komen en kunnen we ook direct met jou communiceren. Dit verloopt volledig in het platform, waardoor er dus geen andere communicatiemiddelen meer nodig zijn. Mocht je dit platform op je telefoon willen gebruiken, dan is er ook een app beschikbaar.

Nee, je hebt ook een wekelijkse of 2-wekelijkse 10 minuten call met je persoonlijke social media manager. In deze call bespreek je de laatste updates en ontwikkelingen van jouw bedrijf. Op deze manier behouden we ook de connectie met jouw bedrijf en kan jij ook al je mogelijke vragen stellen.

In het eerste pakket is er geen content shoot opgenomen, dus hier dien je zelf voor de aanlevering van content te zorgen. In de andere twee pakketten is de contentshoot bij jou op locatie wel inbegrepen. Verder is het ook mogelijk om een contenshoot los af te nemen, mochten er meer video’s en foto’s nodig zijn.

Ja, je bent zelf eigenaar van de foto’s en video’s. Je kunt deze content dus ook voor andere marketingdoeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld voor het gebruik op je website of drukwerk.

Neem vandaag nog actie

Wij staan 100% achter onze diensten en weten dat jij, net als andere bedrijven, het verdient om je social media te laten groeien.

Daarom durven wij met garantie te zeggen dat je online aanwezigheid gaat krijgen met kwalitatieve video’s, foto’s en teksten.

Ben jij klaar voor deze nieuwe stap?

Krijg direct inzicht in de kansen voor jouw social media

BrightQontent