Social Media
uitbesteden

Maandelijks consistent zichtbaar op verschillende kanalen. Krijg meer volgers, leads en zichtbaarheid onder je ideale doelgroep.

Social Media uitbesteden

Maandelijks consistent zichtbaar op verschillende kanalen. Krijg meer volgers, leads en zichtbaarheid onder je ideale doelgroep.

150+ bedrijven kozen voor een avontuur met BrightQontent

Voordelen van het
uitbesteden van
social media

Door onze jarenlange ervaring in verschillende branches, weten wij als geen ander hoe wij jouw social media kanalen laten groeien. 

Focus op wat belangrijk is

Wij zorgen voor alles, van strategie tot publicatie zodat jij meer tijd overhoud voor dat wat belangrijk is. Laat de social media kanelen aan ons over!
We zorgen dat je met kwalitatieve video’s en foto’s onder de aandacht blijft op de verschillende social media kanalen. We bedenken campagnes, schieten video’s, maken foto’s en maken de leukste inhakers! Samen zorgen we voor social media kanalen die het waard zijn om te volgen!

Showreel social media

Social Media

Voordelen van het
uitbesteden van
social media

Wij werken al jaren voor verschillende bedrijven die dezelfde uitdagingen hebben als jij met je bedrijf. Want laten we eerlijk zijn: elk bedrijf kent dezelfde uitdagingen. De strategie, aanpak en activatie maken het verschil.

Een greep uit ons werk

Bekijk hier welke bedrijven al kozen om hun social media te laten uitbesteden

Zo werken wij samen

Het laatste wat je wil is social media zonder bereik en resultaat. Ons team is er om jou te helpen de baas te blijven en weloverwogen beslissingen te nemen. Samen met onze social media marketeer gaan we zorgen voor een consistente zichtbaarheid onder jouw doelgroep. Om dit tot een succes te brengen hebben wij onze eigen bewezen methode.

Stap 1
Doelen bepalen

Stap 2
Doelgroep

Stap 3
Concurrentieanalyse

Stap 3
Concurrentie
analyse

Stap 4
Content shoot

Stap 5
Content verwerking

Stap 6
Activatie & beheer

Jouw eigen social media kalender

Al jouw berichten kun je terugvinden in een eigen online omgeving. Je kunt direct zien welke berichten eraan komen en feedback geven binnen de omgeving.

Maak gebruik van de goedkeuring workflow binnen ons platform. Op deze manier behoudt je grip op je content en weet je altijd wat er online op jouw kanalen verschijnt!

Wat onze klanten zeggen

Wat maakt een samenwerking met BrightQontent zo waardevol? Bekijk snel de video’s en oordeel zelf!

Maak impact met social media, uitbesteden is dé oplossing

Door je social media kanalen door ons te laten beheren weet je dat het in goede handen is. We snappen hoe het werkt en weten ook wat werkt. Op deze manier heb jij een marketing team op afstand waarop je kunt vertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op voor verrassende resultaten. Geef je bedrijf online de aandacht die het verdient!

BrightQontent