Bedrijfsfilm

Wil je voor jouw bedrijf een bedrijfsfilm laten maken bij een content marketing bureau in Rotterdam? BrightQontent kan je met elke stap in dit proces helpen. Voor zowel offline of online video. Van het bedenken van een concept of format dat ertoe doet tot opname en montage. Met als eindresultaat video’s die op meerdere platformen inzetbaar zijn.

Trek de aandacht

Wij hebben voor tal van bedrijven in de omgeving Rotterdam bedrijfsfilms mogen maken. Onze videografen en videomarketeers zijn gespecialiseerd in bedrijfsfilms om de perfecte bedrijfsfilm voor jou te produceren!

Betaalbaar

Er is één vraag die cruciaal is bij het ontwikkelen van een strategie: hoe zorgen we ervoor dat de boodschap die jij wilt communiceren aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep?

Professioneel

Samen gaan we kijken welke tone of voice we gaan hanteren voor de vertaling van de content. Voor elke doelgroep is er een vorm van content die aan zal aanspreken.

Meedenkend

Elk kanaal heeft zijn eigen doelgroep en manier van benaderen. We gaan in het brein van jouw doelgroep zitten en stellen vast via welk kanaal wij hen gaan bereiken.

Zo werken wij samen

Samen met onze opdrachtgevers gaan we altijd op zoek naar de beste verhalen voor een bedrijfsfilm. Samen kijken we waar jij als ondernemer of bedrijf voor staat en zorgen dat dat natuurlijk overkomt in een bedrijfsfilm die de aandacht trekt!

01. Brainstormen

Samen kijken we wat tof is voor jouw bedrijf. We luisteren naar je doelstellingen, wensen en ideeën. Samen bedenken wat allemaal kan en wat daarvoor nodig is. Samen komen we tot te gekke ideeën die jouw boodschap of bedrijf zal laten scoren. 

02. Concept

We werken alle ideeën uit en komen met een passend voorstel. In dit voorstel geven we duidelijk aan wat je van ons kunt verwachten en welke prijs hier tegenover staat. Zodat we hier voor beide partijen volledige duidelijkheid en transparantie hebben.

03. Voorbereiding

We vormen samen het script en draaiboek zodat alles vloeiend verloopt. Op deze manier kan jij je op je opperbest voorbereiden en nog naar de kapper gaan! Zodat jij fris en fruitig mee kan doen in je eigen bedrijfsfilm, dit kan middels een presentatie of gewoon figureren, aan jou de keus.

04. Draaidag

Alles komt op de draaidag bij elkaar en op dat moment staat jouw bedrijf in het zonnetje. We gaan alle voorbereiding in praktijk brengen, alles wat besproken en bedacht is komt hier tot een mooi geheel. Onze volledige crew zal op locatie iedereen instrueren en begeleiden voor de beste bedrijfsvideo!

05. Montage

Tijd om alles bij elkaar te gieten, alsof de ingrediënten op een bijzondere wijze bij elkaar komen. In deze fase zijn er ook altijd een aantal feedback momenten waarin jij kan aangeven wat je wel en niet mooi vindt. Onze editor zal dit dan vervolgens als een geheel bij elkaar gieten tot een flitsende bedrijfsvideo.

06. Oplevering

De video is ready to rock! Je video is klaar om het wereldwijde web te veroveren. Je gaat het nu van te toren schreeuwen, je hebt iets tofs gemaakt met jezelf of jouw bedrijf in de hoofdrol! We kunnen je ook in deze fase nog helpen en ondersteunen met het promoten van je video via de verschillende online (social) media kanalen.

150+ bedrijven kozen voor een avontuur met BrightQontent

Bekijk ons werk

Bekijk hier voor welke mooie merken wij al een bedrijfsvideo mochten maken

Wij geloven in de potentie van
jouw bedrijf. Jij ook?

Laten we er samen op uit trekken om jouw merk te laten groeien – van plan tot uitvoering

BrightQontent