Beleef de Indische keuken als nooit
tevoren bij Garuda Den Haag

Garuda Den Haag

Supersnel

Content creatie & conversie

Diensten

Socials

Het iconische restaurant Garuda in nieuw jasje! In samenwerking met het concept van Ron Blaauw is Restaurant Garuda Den Haag uit de as herrezen en klaar voor een nieuw tijdperk.
Om een prachtige locatie in Den Haag verdient dit restaurant online net zo prachtig aanzicht. Vanuit de uitdaging om het hernieuwde concept de wereld in te brengen zijn we naar de tekentafel gegaan. Met persoonlijke content en de beleving van de historie van de Indonesische keuken mensen aanspreken was het plan. Elk contactmoment moet een beleving zijn, je moet de gerechten al proeven bij de foto’s! Doormiddel van mooi opgemaakte foto’s en met zorg gevormde teksten nemen we mensen online mee op avontuur. Online hebben we de belevenis van Restaurant een gezicht gegeven wat aantoonbaar in meer interesse heeft geresulteerd.

Garuda Den Haag

Supersnel

Content creatie & conversie

Diensten

Het iconische restaurant Garuda in een nieuw jasje! In samenwerking met het concept van Ron Blaauw is Restaurant Garuda Den Haag uit de as herrezen en klaar voor een nieuw tijdperk.

Op een prachtige locatie in Den Haag verdient dit restaurant online een net zo prachtig aanzicht. Vanuit de uitdaging om het hernieuwde concept de wereld in te brengen zijn we naar de tekentafel gegaan. Met persoonlijke content en de beleving van de historie van de Indonesische keuken mensen aanspreken was het plan. Elk contactmoment moet een beleving zijn, je moet de gerechten al proeven bij de foto’s! Doormiddel van mooi opgemaakte foto’s en met zorg gevormde teksten nemen we mensen online mee op avontuur. Online hebben we de belevenis van Garuda een gezicht gegeven wat aantoonbaar in meer interesse heeft geresulteerd.

Elke video is een stukje Garuda, je kunt het proeven, ervaren en beleven!

Elke vorm van content moet aansluiten bij de kernwaarden van Garuda. Het moet de Indische keuken weerspiegelen maar ook het vernieuwde jasje. Elke foto en video is een vorm van kunst, een online handtekening die niet te missen valt. We gebruiken eigen mensen van het restaurant voor de herkenbaarheid en transparantie.

Groei samen met jouw
contentpartner

Ook samen groeien net zoals Garuda?
Vraag een vrijblijvende social media analyse aan.

Om dit nieuwe ijsmerk in de markt te zetten was er behoefte aan verfrissende content met een west coast vibe.

Volgende project in Social Media

Om dit nieuwe ijsmerk in de markt te zetten was er behoefte aan verfrissende content met een west coast vibe.

Volgende project in Social Media

BrightQontent