MBO scholieren enthousiasmeren met
lokale held Wesley dos Santos

Garuda Den Haag

Supersnel

Content creatie & conversie

Diensten

Socials

Het iconische restaurant Garuda in nieuw jasje! In samenwerking met het concept van Ron Blaauw is Restaurant Garuda Den Haag uit de as herrezen en klaar voor een nieuw tijdperk.
Om een prachtige locatie in Den Haag verdient dit restaurant online net zo prachtig aanzicht. Vanuit de uitdaging om het hernieuwde concept de wereld in te brengen zijn we naar de tekentafel gegaan. Met persoonlijke content en de beleving van de historie van de Indonesische keuken mensen aanspreken was het plan. Elk contactmoment moet een beleving zijn, je moet de gerechten al proeven bij de foto’s! Doormiddel van mooi opgemaakte foto’s en met zorg gevormde teksten nemen we mensen online mee op avontuur. Online hebben we de belevenis van Restaurant een gezicht gegeven wat aantoonbaar in meer interesse heeft geresulteerd.

STC-Group

Supersnel

Format ontwikkeling & Videoproductie 

Diensten

Socials

De STC-Group is een Nederlandse kennis- en onderwijsinstelling op het gebied van scheepvaart, havens, transport, logistiek en havengebonden olie- en chemieactiviteiten. De groep heeft wereldwijd een aantal scholen en opleidingscentra voor de transportsector.

Het probleem van te weinig aanmeldingen voor de MBO-opleidingen van de STC-Group was de aanleiding om dit op een nieuwe manier te proberen. Met het inschakelen van lokale held Wesley dos Santos proberen ze de Kaapverdiaanse gemeenschap aan te spreken in de Regio Rotterdam. Wij hebben hier een format omheen gebouwd als een soort urban klokhuis 2.0 versie waarin informeren en plezier bovenaan staan. Hierin hebben we een aantal afleveringen geproduceerd om deze manier van werven te testen. 

Een videoserie die de taal van de doelgroep begrijpt. Korte montage met rauwe muziek.

De uitdaging bij een jongere doelgroep is dat je altijd moet begrijpen wat ze beweegt en prikkelt. Het moet snappy en vlot zijn, de spanningsboog is snel verdwenen en het moet vol toffe edits zitten. We hebben in de verschillende afleveringen motion graphics toegevoegd die een extra gelaagdheid in de video brengen. De reacties op deze extra’s waren opvallend, deze stukken bleven hangen en zorgden ervoor dat ze bleven hangen tot iets nieuws. 

Groei samen met jouw
contentpartner

Ook samen groeien net zoals Garuda?
Vraag een vrijblijvende social media analyse aan.

Om dit nieuwe ijsmerk in de markt te zetten was er behoefte aan verfrissende content met een west coast vibe.

Volgende project in Social Media

Om dit nieuwe ijsmerk in de markt te zetten was er behoefte aan verfrissende content met een west coast vibe.

Volgende project in Video Producties

BrightQontent