https://www.youtube.com/watch?v=6UMcprwsEG8
Bereik creëren met content

Content Marketing

Content Marketing is dé manier om online gevonden te worden

Waar je eerst alleen met betaalde advertenties bereik kon behalen is dit ook mogelijk met content die je doelgroep aanspreekt. Content marketing draagt bij aan de reputatie van je bedrijf, tevens zijn de resultaten direct meetbaar!

Content marketing is het geven van waardevolle informatie met als doel een betere klantenbinding, een betere merkreputatie en uiteraard het genereren van meer leads. Met als kernwaarde altijd de klant centraal te stellen.

Het belang van content marketing is waarde en relevantie geven aan jouw content. Want hoe bereik je tegenwoordig je doelgroep via Facebook? Juist, via content marketing. Via een organisch of betaald bereik zetten we de kwalitatieve content strategisch weg via jouw kanalen.

Content marketing kan resulteren in meer leads, meer traffic en betere branding. Wij richten volledige campagnes in gericht op leads, conversie of website verkeer.

Elke maand verse content voor social media?

Dat kan! Met ons speciaal samengestelde abonnement heb je elke maand verse content voor jouw social media kanalen.

Zo maken we content marketing rendabel

Iedere potentiële klant bekijkt eerst je winkel voordat hij overgaat tot koop. Zo werkt het online ook, je online winkel moet er goed en aantrekkelijk uitzien om potentiële klanten te boeien en overhalen tot actie.

Als je content marketing aan BrightQontent uitbesteed, brengen we de costumer journey in kaart en bekijken we wat de beste route voor jouw klant is. Daardoor kunnen we heel gericht targeten en content gaan creëren waar we de doelgroep raken.

Samen aan een nieuw project beginnen?

Laat wat van je horen, zien we je snel!

Binnen BrightQontent werken we gezamenlijk met elkaar om het beste resultaat voor de ondernemer te bereiken. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Hierdoor specialiseren wij ons in meerdere takken. Gezamenlijk kunnen wij dag in dag uit nog beter worden!