Podcast

Podcast laten maken? Maar je weet niet waar je moet beginnen? Wij maken voor verschillende bedrijven podcasts die luisteraars scoren!

Podcast laten maken

Wij maken voor verschillende bedrijven in Rotterdam en omgeving podcasts. Op deze nieuwe manier van content produceren kun je jouw dienst of product onder de aandacht brengen.

Wij helpen je met de volledige productie van de podcast. Wij denken samen met jou een nieuw format uit en schetsen daar de lijnen bij. Vervolgens nemen we de podcast samen met jou en op en zorgen we voor een flitsende podcast cover. Wil je vlammen met je podcast? Geen probleem dan helpen we je ook bij de activatie van je podcast via social media!

Trek de aandacht en raak de klant

Betaalbaar. Professioneel. Meedenkend.

Een greep uit ons werk

Samen met onze opdrachtgevers gaan we altijd op zoek naar de unieke haakjes voor een podcast. Samen kijken we waar jij als ondernemer of bedrijf voor staat en zorgen dat natuurlijk overkomt in de podcast.

Image
Image

Zo werken wij samen

Geen podcast is hetzelfde, elke podcast geeft weer een ander gevoel of beleving. Wij houden van deze artistieke vrijheid waarin we kunnen maken wat het meest natuurlijke overkomt.

Brainstormen

Samen kijken we wat tof is voor jouw bedrijf

Concept & Offerte

We werken alle ideeën uit en komen met een passend voorstel

Voorbereiding

We vormen samen het script en draaiboek zodat alles vloeiend verloopt

Opnemen

Alles komt deze dag bij elkaar en op dat moment moet jij zorgen dat je verhaal zo compleet mogelijk is.

Opleveren

De podcast is door onze sound engineer geoptimaliseerd en is klaar voor gebruik.

Online activeren

Je podcast is klaar om het werelwijde web op te gaan, Spotify, Apple Podcasts etc.

Video en podcast studio

Eigen studio

In samenwerking met het Erasmus Centre for Entrepreneurship hebben we een studio gerealiseerd waar zowel video als audio kan worden opgenomen. Centraal gelegen bij het Marconiplein in Rotterdam vlakbij de A20.

Image

Gratis adviesgesprek met onze podcastspecialist

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij hebben specialisaties in verschillen disciplines en kunnen je altijd een compleet voorstel doen. Van strategie tot online activatie, alles om voor jou bedrijf de beste content en zichtbaarheid te realiseren.
Image

Benieuwd wat wij nog meer hebben gedaan?