Schiller Waterbike

Schiller Waterbike Europe

Schiller Waterfiets is onderdeel van Aqua Mobility BV. Zij zijn exclusief importeur en verhuurder van de Schiller waterfietsen in West-Europa. Het is aan ons om het leven op een blauwe planeet te verbeteren. Om iets terug te doen voor ondernemers hebben zij een duurzame partner oplossingen ontwikkeld voor bootverhuur bedrijven, jachthavens, hotels, familieparken, sportscholen, horeca langs het water, corporates en gemeenten. Met als doel iedereen te laten genieten van de combinatie tussen sportief, plezier en ontspanning op het water.

Opdrachtgever
Schiller Waterbike
Doel
Meer volgers en bereik
Toegepast
Social Media Management / Content Creatie / Influencer Marketing / Video Content / Fotografie

Met toffe videocontent proberen een nieuwe dimensie toe te voegen.

Schiller Waterbike heeft de hype van de zomer van 2021 en wil deze positie versterken. Daarom hebben we een plan opgesteld waarin dit product top of mind blijft. Door de bijna landelijke verhuur dekking is de aandacht breed. Doormiddel van het gebruik maken van influencer marketing en contentmarketing krijgen we de aandacht van de juiste doelgroep.

Image
Image
Image
Image
Community laten groeien
Doormiddel van gebruik te maken van aantrekkelijke content die aanzet tot engegament.
Doelgroep zoeken
Met behulp van nieuwe doelstelling de doelgroep te bereiken en van online naar offline te trekken.
Interactie
Door vaak het gesprek op te zoeken binden we een vaste groep mensen aan onze fanbase.

Groei samen met jouw content partner

Ook samen groeien net zoals Schiller Waterbike? Vraag een vrijblijvende social media analyse aan. In deze analyse gaan we kijken waar voor jou merk de kansen liggen op het gebied van social media.