De klant

Isabel en Nigel koken graag met Bimi® broccoli. Smaakt heerlijk, ziet er mooi uit op je bord, je kunt er eindeloos mee combineren, is heel eenvoudig te bereiden en is ook nog eens supergezond. Wie het beste met Bimi® broccoli kookt? Bimi is een nieuw soort groente wat een vernieuwing brengt in het huidige aanbod. Om dit onder de aandacht te brengen is de battle bedacht.

Ga naar de website

Het was aan ons de taak om het concept idee te vertalen naar beeld, 3 battles met 6 verschillende gerechten. Binnen twee weken hebben we de campagne opgenomen en gemonteerd. Door gebruik te maken van 3 camerastandpunten blijft de video snel en dynamisch, wat resulteert in het lekker wegkijken van de content. Alle content is in een vierkant kader gemonteerd om dit zo goed mogelijk op social tot zijn recht te laten komen. Tevens is het echt een aanrader om een keer te koken met Bimi, want het is ook gewoon écht lekker!

Project

Social content geoptimaliseerd voor alle kanalen met dynamische content

Klant

Aan Zee Service & Design

Toegepast

Video Content

Video Content

Wij hebben verschillende video’s gemaakt in vierkant formaat zodat dit speciaal en alleen voor de social media kanalen bestemd zou zijn. Door gebruik te maken van 3 video standpunten is het boeiend om naar te kijken en raak je als kijker niet snel verveeld.

Samen aan een nieuw project beginnen?

Laat wat van je horen, zien we je snel!

Binnen BrightQontent werken we gezamenlijk met elkaar om het beste resultaat voor de ondernemer te bereiken. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Hierdoor specialiseren wij ons in meerdere takken. Gezamenlijk kunnen wij dag in dag uit nog beter worden!