Adverteren op social media

Social media adverteren? Maar je weet niet waar je moet beginnen? Wij creëren voor verschillende merken converterende advertenties via verschillende kanalen.

Image

Social media advertenties

Adverteren op social media is het beste middel om gericht je doelgroep te bereiken. Met social advertising wordt er een boost gegeven aan een campagne of andere marketingactiviteiten waardoor je als merk meer aandacht krijgt op social media. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan het vergroten van het aantal fans, het verhogen van conversies of het stimuleren van meer naamsbekendheid.

Wat je marketingdoelstelling ook is, wij zorgen ervoor dat je de juiste mensen en het juiste social media platform vindt. Met social advertising specialisten en een krachtige targeting-engine kunnen we je helpen jouw marketingdoelen te overtreffen!

Maak een afspraak

Start met adverteren en val op in je doelgroep!

Wij zorgen met gerichte advertenties dat jij met je dienst en product zichtbaar wordt onder je favoriete doelgroep.

Een greep uit ons werk

Samen met onze opdrachtgevers gaan we altijd op zoek naar de unieke haakjes voor een bedrijfsfilm. Samen kijken we waar jij als ondernemer of bedrijf voor staat en brengen dit zo natuurlijk mogelijk in beeld.

Voordeel van social media adverteren

Er zijn veel voordelen aan social media adverteren. Een daarvan is bijvoorbeeld dat de advertenties getoond worden aan een specifieke doelgroep. Met specifieke targeting zorg je ervoor dat jouw doelgroep de juiste boodschap te zien krijgt op de juiste momenten. De advertenties kunnen specifiek ingesteld worden, zoals targetingmogelijkheden, leeftijd, locatie, taal, opleiding, relatie, beroep of functie, interessegebieden, e-mail of bezoekersgedrag op je website.

Image

Instagram adverteren

Facebook adverteren

LinkedIn adverteren

Snapchat adverteren

Pinterest adverteren

TikTok adverteren

Gratis adviesgesprek met onze advertising specialist

Wil je starten met social media adverteren alleen weet je nog niet waar je moet beginnen? Plan dan gratis een kennismakingssessie in met onze social advertising specialist. We we willen eerst jou en en je bedrijf leren kennen voordat we overgaan tot actie. Daag ons uit, vinden we leuk!
Image

Benieuwd wat wij nog meer hebben gedaan?