Social media beheer

Social media laten beheren? Maar je weet niet waar je moet beginnen? Wij beheren voor verschillende bedrijven social media kanalen die opvallen en scoren!

Image

Social media laten beheren

Het laatste wat je wilt is social media zonder bereik en resultaat. Ons team is er om jou te helpen de baas te blijven en weloverwogen beslissingen te nemen. Samen met onze social media manager gaan we zorgen voor een consistente zichtbaarheid onder jouw doelgroep.

We zorgen dat je met kwalitatieve video's en foto's onder de aandacht blijft op de verschillende social media kanalen. We bedenken campagnes, schieten video's, maken foto's en maken de leukste inhakers! Samen zorgen we voor social media kanalen die het waard zijn om te volgen!

Focus op wat belangrijk is

Wij zorgen voor alles, van strategie tot publicatie zodat jij meer tijd overhoud voor dat wat belangrijk is. Laat de social media kanelen aan ons over!

Een greep uit ons werk

Samen met onze opdrachtgevers gaan we altijd op zoek naar de unieke haakjes voor een bedrijfsfilm. Samen kijken we waar jij als ondernemer of bedrijf voor staat en brengen dit zo natuurlijk mogelijk in beeld.

Grip op je content

Binnen de content kalender van BrightQontent met ingebouwde feedback workflow werken we efficiënter samen met jouw team. Wij sturen jou een preview van de social media berichten waarbij je direct feedback kunt geven, zonder dat je hiervoor moet inloggen. Tevens is het mogelijk ook zelf berichten toe te voegen aan de kalender.

Contentdag

Periodiek een volledige dag ingericht om content te schieten!

Social media kalender

Maandelijks stellen we samen een contentkalender op.

Social media designs

Alles in de look and feel van jouw bedrijf.

Gratis adviesgesprek met onze social media specialist

We hebben een team van professionals uit de industrie om u te helpen met het productieproces, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het eindproduct. We zijn niet zomaar een anoniem bedrijf, we zijn ook mensen. En zo staan we altijd klaar om al je vragen te beantwoorden of je te assisteren tijdens het productieproces.
Image

Benieuwd wat wij nog meer hebben gedaan?