Social media video's

Social media video's laten maken? Maar je weet niet waar je moet beginnen? Wij maken voor verschillende bedrijven bedrijfsfilms die impact maken!

Image

Social media video's laten maken

Het is onze missie om jouw boodschap tot leven te brengen op een manier die zowel boeiend als toegankelijk is, met de hoogste productiewaarde. Klanten kopen niet wat je doet, ze kopen hoe je het doet. Studies tonen aan dat mensen 64% meer kans hebben om een product online te kopen na het bekijken van een video.

BrightQontent kan jouw verhaal vertellen op een boeiende en toegankelijke manier met een hoge productiewaarde! BrightQontent is een full-service videoproductiebedrijf dat zich inzet voor het leveren van video's van de beste kwaliteit.

Trek de aandacht en raak de klant

Betaalbaar. Professioneel. Meedenkend.

Een greep uit ons werk

Samen met onze opdrachtgevers gaan we altijd op zoek naar de unieke haakjes voor een bedrijfsfilm. Samen kijken we waar jij als ondernemer of bedrijf voor staat en brengen dit zo natuurlijk mogelijk in beeld.

Zo werken wij samen

Geen video is hetzelfde, elke video geeft weer een ander gevoel of beleving. Wij houden van deze artistieke vrijheid waarin we kunnen maken wat het meest natuurlijke overkomt.

Brainstormen

Samen kijken we wat tof is voor jouw bedrijf

Concept en offerte

We werken alle ideeën uit en komen met een passend voorstel

Voorbereiding

We vormen samen het script en draaiboek zodat alles vloeiend verloopt

Draaidag

Alles komt deze dag bij elkaar en op dat moment staat jouw bedrijf in het zonnetje

Montage

Tijd om alles bij elkaar te gieten, alsof de ingrediënten op een bijzondere wijze bij elkaar komen

Feedback

De eerste montage is klaar en nu bij jij aan zet! Samen verwerken we jouw feedback zodat de video volledig naar wens is

Oplevering

De video is ready to rock! Je video is klaar om het wereldwijde web te veroveren.

Online activatie

Je video is klaar maar hoe activeer je deze video nou het beste online? Wij kunnen je hier uiteraard volledig mee helpen

Gratis adviesgesprek met onze videospecialist

We hebben een team van professionals uit de industrie om u te helpen met het productieproces, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het eindproduct. We zijn niet zomaar een anoniem bedrijf, we zijn ook mensen. En zo staan we altijd klaar om al je vragen te beantwoorden of je te assisteren tijdens het productieproces.
Image

Benieuwd wat wij nog meer hebben gedaan?