Meest toonaangevende centrum voor ondernemerschap in Europa

Erasmus Centre for Entrepreneurship

Supersnel

Content creatie

Diensten

Socials

Pokémon is populairder dan ooit en geniet van een ware hype. Aan ons de opdracht deze hype online te activeren voor de fysieke en online winkel van Ultracards.
Ultracards is een nieuwe speler in het aanbieden van Pokémon verzamelkaarten en merchandise. Aan ons de taak om deze nieuwe speler een gezicht te geven en te laten scoren op social media. We hebben verschillende vormen van online vormgeving en activatie gerealiseerd van toffe visuals tot flitsende video’s in echte Pokémon stijl. Op deze manier hebben we de doelgroep op een creatieve en herkenbare manier aangesproken.

Erasmus Centre of Entrepreneurship

Doel

Content creatie

Diensten

Socials

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship is het meest toonaangevende centrum voor ondernemerschap in Europa. ECE ontwikkelt onderwijs over ondernemerschap op bachelor-, master en MBA-niveau voor verschillende universiteiten in Nederland. Tienduizenden studenten per jaar worden zo gestimuleerd om het ondernemerschap aan te gaan.

De vraagstelling was om met duidelijke video’s met een verhaal de boodschap van de campus over te brengen. Goed inhoudelijke video’s met storytelling en structuur. Voornamelijk in de corona periode hebben we via deze manier gecommuniceerd voor alle betrokkenen op de hoogte te houden.

Met aansprekende content de doelgroep aanspreken en inspireren

In een serie van een aantal podcasts hebben wij als vaste partner meegedacht over het format en de vormgeving. Tevens hebben wij het geanimeerde intro gerealiseerd alsmede de sound designs. Op deze manier werd er een consistent format neergezet wat volledig in de huisstijl staat van het Erasmus Centre of Entrepreneurship.

Groei samen met jouw
contentpartner

Ook samen groeien net zoals Erasmus Centre of Entrepreneurship?
Vraag een vrijblijvende social media analyse aan.

Ultracards is een nieuwe speler in het aanbieden van Pokémon verzamelkaarten en merchandise.

Volgende project in Social Media

Ultracards is een nieuwe speler in het aanbieden van Pokémon verzamelkaarten en merchandise.

Volgende project in Social Media

BrightQontent