Erasmus Centre for Entrepreneurship

Meest toonaangevende centrum voor ondernemerschap in Europa

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship is het meest toonaangevende centrum voor ondernemerschap in Europa. ECE ontwikkelt onderwijs over ondernemerschap op bachelor-, master en MBA-niveau voor verschillende universiteiten in Nederland. Tienduizenden studenten per jaar worden zo gestimuleerd om het ondernemerschap aan te gaan.

Opdrachtgever
Erasmus Centre for Entrepreneurship
Doel
Contentcreatie
Toegepast
Videoproducties & Podcasts
Image

Kwalitatieve content voor verschillende kanalen

Samen met het ECE hebben wij verschillende vormen van content geproduceerd voor optimale zichtbaarheid. Gezien ons kantoor in hetzelfde gebouw is gevestigd viel de eerste keuze op ons. In de meeste gevallen hebben we eerste gezamenlijk het concept besproken waar we vervolgens over gingen tot productie en montage.

Image
Image
Image
Image
Podcasts met waarde en inhoud

Met aansprekende content de doelgroep aanspreken en inspireren

In een serie van een aantal podcasts hebben wij als vaste partner meegedacht over het format en de vormgeving. Tevens hebben wij het geanimeerde intro gerealiseerd alsmede de sound designs.

Content met een strategie
Doormiddel van gebruik te maken van aantrekkelijke content die aanzet tot engegament.
Doelgroep aanspreken
Met informatieve inhoud de doelgroep bereiken. Content met een vlotte montage die het gezicht van een jonge organisatie weerspiegeld.
Bereik
Door gebruik te maken van verschillende bekende gezichten vanuit de organisatie herkenbaarheid te creëren.
Image
Image

Groei samen met jouw content partner

Vraag een vrijblijvende content analyse aan. In deze analyse gaan we kijken waar voor jou merk de kansen liggen op het gebied van contentmarketing!