Wij geloven dat het beste resultaat wordt behaald door intensief samen te werken.

Content is key!

Wij helpen ondernemers in het vertellen van hun verhaal en het verbeteren van hun online positionering. Hiervoor denken we een strategie uit. Wij weten dat een strategie alleen met een goede invulling bestaansrecht heeft. Wij voegen waarde toe en zorgen ervoor dat het werkt. We houden niet van ellenlange moeilijke rapporten. Wij verrassen jullie liever met een video!

Specialisten in het creëren van jouw online footprint

Meer leads en omzet halen uit je Social Media?

Jouw eigen specialisten

De harde kern stelt zich graag aan jullie voor!

Founder, Content Creator

Valentijn Smit

Valentijn heeft verschillende functies bekleed in de televisiewereld van marketing tot producties bij Talpa producties. Na zijn functie van Manager Interactive bij de marktleider in branded content maakte hij de overstap naar het grote Talpa. Daar maakte hij deel uit van producties van onder andere The Voice Senior, Utopia 2 en House of Talent. Na dit avontuur wilde hij toch meer variatie in werk en opdrachten, daarom is hij 1 januari 2019 gestart met BrightQontent. Vanuit de ervaring uit de branded content wereld met de visie dat het anders en beter kan met content. Klanten volledig ontzorgen met kwalitatieve content die impact maken, Valentijn is ervan overtuigd dat storytelling het verschil kan maken in de nieuwe digitale wereld. Volgens hem moet je voor persoonlijk contact en snel schakelen bij BrightQontent zijn, in combinatie met kwaliteit is dit de ultieme mix.
Projectmanagement / Web

Bjørn Bekkers

Videograaf / Editor

Joey Ngadimin

Hi, ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Joey Ngadimin, 22 jaar oud en kom uit Hoogvliet. Ik ben de studie marketing & communicatie aan het afronden op het Albeda en ben sinds begin januari stagiair bij BrightQontent.

Videografie spreekt mij erg aan en wil mij hier ook op focussen tijdens mijn stageperiode. Naast mijn stage heb ik ook een schoolexamen opdracht die ik voor BrightQontent ga uitvoeren.

Ik kijk uit naar een waanzinnige periode met vooral leerzame momenten! Dus nu weten jullie een beetje wie ik ben en wat ik de komende tijd bij BrightQontent ga doen. Jullie gaan mij vast en zeker vaker voorbij zien komen!

Videograaf / editor

Stacy Valstar

Onze vaste partners

Samen aan een nieuw project beginnen?

Laat wat van je horen, zien we je snel!

Binnen BrightQontent werken we gezamenlijk met elkaar om het beste resultaat voor de ondernemer te bereiken. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Hierdoor specialiseren wij ons in meerdere takken. Gezamenlijk kunnen wij dag in dag uit nog beter worden!