Gemeente Heemskerk

Moderne gemeente met een visie en ambitie

De gemeente Heemskerk is een moderne gemeente dat mee wilt gaan met haar tijd. Door gebruik te maken van de nieuwe media van vandaag de dag. Door gebruik te maken van deze platformen komen ze op een nieuwe manier in contact met de inwoners van de gemeente. Aan ons de taak om strategisch mee te denken en de content aantrekkelijk maken voor de ontvangers.

Opdrachtgever
Gemeente Heemskerk
Doel
Contentcreatie
Toegepast
Videoproducties / Strategie

Animatievideo serviceplein Gemeente Heemskerk

Image

Toegankelijke content voor de inwoners van Heemskerk

De Gemeente Heemskerk is een zeer vooruitstrevende gemeente die mee wil met haar tijd. Door gebruik te maken van dynamisch aantrekkelijke content willen zij meer connectie hebben met de doelgroep. Aan ons de taak om deze campagnes uit te werken naar flitsende content die de doelgroep enthousiasmeert.

Image
Image
Image
Podcasts met waarde en inhoud

Met aansprekende content de doelgroep aanspreken en inspireren

In opdracht voor de gemeente Heemskerk mochten wij een aantal video's maken om de communicatie omtrent verschillende onderwerpen te verduidelijken. Door het gebruik van kwalitatieve video en echte medewerkers, creëerden wij transparantie en herkenning.

Content met een strategie
Doormiddel van gebruik te maken van aantrekkelijke content die aanzet tot engegament.
Doelgroep aanspreken
Met informatieve inhoud de doelgroep bereiken. Content met een vlotte montage die het gezicht van een vooruitstrevende gemeente.
Bereik
Door gebruik te maken van verschillende bekende gezichten vanuit de organisatie herkenbaarheid te creëren.

Groei samen met jouw content partner

Moeite met je doelgroep aanspreken en geen idee welke vormen van content er mogelijk zijn? Neem contact met ons op en samen gaan we opzoek daar waar je doelgroep zich bevind.