fbpx
BrightQontent - Pizza

Pizza!

Wat is er toepasselijker dan een kennismaking tijdens een pizzasessie? Een middagje inhoudelijk brainstormen over creatieve content voor jouw onderneming?  Zin in? Neem contact met ons op!

De klant.

Briefing.

“You don’t need a silver fork to eat good food”

Van Eck Catering concentreert zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle gastvrijheid op maat. Of dit nu gaat om een sitting dinner voor 250 gasten, een BBQ evenement voor uw bedrijf of een compleet uitgedacht concept op maat. Ze doen dit met passie, een flinke dosis creativiteit en persoonlijke aandacht!
BrightQontent is door Van Eck Catering gevraagd om meer engagement te verzorgen op de social media kanalen, alsmede een compleet nieuwe website te af te leveren. Hiervoor hebben wij content geschoten wat aansluit bij de opdrachtgevers van Van Eck Catering.

Toegepast: / WEBDESIGN / SOCIAL CONTENT / VIDEO CONTENT

BrightQontent - Van Eck Kleur Mockup Kleur
BrightQontent - Van Eck Kleur Mockup Tablet Telefoon Phone
BrightQontent - Van Eck Kleur Mockup Laptop Telefoon

Transparant, vertrouwelijk & positief

Voor Van Eck Catering hebben wij een converterende en smakelijke website ontworpen!

Social Content

 Ons werd gevraagd om video content te maken tijdens gehoste evenementen van Van Eck Catering. Deze video content hebben wij weggezet op de social media kanalen van Van Eck Catering.

Event Video

Impact City

ImpactCity is dé startup en scale-up gemeenschap voor impact ondernemers. Zij helpen je om succesvol te starten en vooral ook om door te groeien. Zij openen deuren naar investeerders en bieden toegang tot een breed zakelijk netwerk, inspirerende bedrijfslocaties, internationale handelsmissies en wedstrijden.
Van Eck Catering heeft hier samen met de Burgemeesters de opdracht gekregen om alles in goede banen te laten lopen. Van Eck Catering heeft deze dag de opdracht gekregen dit evenement neer te zetten op het gebied van catering en duurzame producten. Daarom hebben zij een aantal startups uit de omgeving haaglanden betrokken bij dit project.
Mede door deze unieke combinatie van verschillende partijen en duurzame uitgangspunten wilde Van Eck Catering dit mooi in beeld laten brengen. Samen met onze creatives hebben wij gekeken hoe we het evenement zo goed mogelijk in beeld konden brengen met de catering als rode draad.

Social Engagement

 BrightQontent heeft ervoor gezorgt dat de engagement van de social media kanalen van Van Eck Catering omhoog zijn gegaan!

BrightQontent - Instagram Social Media pagina van Eck
BrightQontent - Instagram Social Media pagina van Eck
BrightQontent - Instagram Social Media pagina van Eck
BrightQontent - Engagement van Eck Social Media
BrightQontent - Engagement van Eck Social Media

Meer weten?

Ook zo'n tof project in gedachten? Laat wat van je horen!